top of page
Vyhledat

Jak mít za pár týdnů štíhlá stehna

Aktualizováno: 14. 5. 2023


Jak zhubnout stehna a zbavit se celulitidy? To je otázka, na kterou se snaží najít odpověď snad každá žena.


S trochou humoru můžete vyzkoušet vtipné triky, které se objevují v mnoha zábavných videích. Pokud například nechcete mít příliš velké stehna, zkuste si je udržet v chladu. Nebo se snažte na každém kroku šetřit silami a provést co nejvíce dřepů při každé příležitosti. Ale pozor! Tento trik není pro každého.

Naštěstí v našem salonu Better than diet víme, jak na to!


Začněte tím, že se vyhnete všem těm lahodným dobrotám a jednoduše zapomeňte na všechny oblíbené pochoutky. Tedy, ne úplně, vždyť bychom se nechtěly zbláznit. Prostě jen snižte příjem sladkostí a kalorií a najděte si náhrady, které vám budou chutnat.


Další důležitou věcí, kterou můžete udělat pro zhubnutí stehen, je pohyb. Pokud nechcete trávit celé hodiny v posilovně, zkuste jiné aktivity jako například jízdu na kole, chůzi, běhání nebo plavání. Výhodou je, že si můžete vybrat něco, co vám opravdu bude vyhovovat a nebudete to považovat za nucenou aktivitu.


K tomu přidejte návštěvu v našem studiu Better Than Diet , kde Vám nasadíme pár hlavic na tělo a spustíme unikátní přístroj EMS Multi, který si s Vašimi stehny hravě poradí, nebo můžete vyzkoušet naše zeštíhlující zábaly, které si poradí i s celulitidou. Od nás dostanete skvělý čaj podporující hubnutí a máte vyhráno.


Věřte mi, zhubnutí stehen není nemožné a nemusí to být ani nuda, ale chce to trpělivost a čas. Pokud si najdete zdravé jídlo, pohyb a cestu do Better Than diet, zhubnutí bude zábavnější než si myslíte.




53 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page